MijntoekomstinOssLive

Jongeren kennis laten maken met de praktijk door een kijkje in de keuken van een bedrijf uit de regio Oss. Dat is MijntoekomstinOssLive, de vernieuwde Jongerenbedrijvendag, in een notendop.

MijntoekomstinOssLive

De Jongerenbedrijvendag, jarenlang met succes georganiseerd door de Lions Club Oss, krijgt een nieuw jasje! Met MijntoekomstinOssLive bouwen we voort op dit prachtige initiatief en finetunen we het concept om scholieren nóg beter te betrekken bij hun toekomst in onze regio.  Op  interactieve wijze ontdekken zij de mogelijkheden die bedrijven in Oss bieden.

Wat verandert er?

Voorafgaand aan de dag van de bedrijfsbezoeken duiken leerlingen in spannende thema's zoals technologie en duurzaamheid. Ze verdiepen zich in bedrijven, maken video's en ontdekken hoe zij een rol kunnen spelen in de banen van morgen. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en versterkt de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Op dinsdag 18 februari 2025 is het dan zover: 1200 scholieren gaan op avontuur en bezoeken twee bedrijven (van 9.00 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 12.30 uur). Ze krijgen een uniek kijkje achter de schermen en doen alvast inspiratie op voor de banen van morgen. Een leerzame dag vol ontdekkingen!

Bedrijf? meld je aan voor 15 december 2024!

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar voor bedrijven om deel te nemen, en uit eerdere edities blijkt dat deze snel vol raken. Deelname is kosteloos en biedt je de kans om een band op te bouwen met nieuwsgierige leerlingen. Laat zien hoe jouw bedrijf bijdraagt aan de toekomst en maak een blijvende indruk op de professionals van morgen. Schrijf je hier in.

editie 2024

De Jongerenbedrijvendag 2024 in Oss was een opvallend evenement waarbij ongeveer 1400 leerlingen uit de regio de kans kregen om de lokale bedrijfswereld te verkennen. Ze bezochten drie bedrijven, wat hen niet alleen inspireerde maar ook een realistisch beeld gaf van de carrièremogelijkheden in hun eigen omgeving. Deze ervaring was ongetwijfeld een cruciale stap in de ontwikkeling van een toekomstperspectief voor deze jonge talenten.

Meer weten?

Bekijk de website van MijntoekomstinOssLive.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

andere projecten bekijken?

All posts